Jak odebrat/udělit resellerovi přístup do administrátorské konzole Google Workspace

Jana avatarJana ŠčamburováMarketing Specialist | FlowUp

jak-na-gw-2

Ještě před nedávnem jsme měli ve FlowUp coby distributoři služby Google Workspace automaticky přidělený přístup do administrátorské konzole každého našeho nového zákazníka. Nově je ale výchozí nastavení jiné – přístup do vašeho adminu nemáme. Chcete si ověřit, že tomu tak opravdu je, případně nám přístup přidělit nebo odebrat? Přinášíme vám jednoduchý návod, jak na to.  

  1. Otevřete si svou administrátorskou konzoli Google Workspace. Poté pokračujte na „Account settings“ a následně „Account management“.

    admin.google.com 1
  2. Jako první se vám na stránce objeví „Reseller access“. Pokud pod větou: „Enable reseller access to the admin console to manage this domain and its support cases,“ vidíte „ON“, znamená to, že už přístup do vaší administrátorské konzole máme. Pokud máte před uvedenou větou volné políčko k zaškrtnutí, znamená to, že přístup nemáme. Pokud budete chtít, můžete nám ho kliknutím na toto políčko přidat. 

    admin.google.com 2
  3. Klikněte na „SAVE“, abyste změny uložily. 

    admin.google.com 3
  4. A je hotovo!

Je čistě na vás, zda nám přístup udělíte, anebo ne. A nemusíte se bát, ani v jednom případě neuvidíme vaše firemní data. Náš přístup do vaší admin konzole vám ale přináší několik výhod. Přečtěte si o nich v našem článku níže. ↓

Jsme na stejné vlně?

Kontaktujte nás

hello@flowup.cz

Kontaktujte nás prostřednictvím tohoto formuláře a my vám odpovíme e‑mailem, co nejdříve to půjde. Pokud nám ve zprávě zanecháte také své číslo, zavoláme vám. Těšíme se na vaše zprávy!

Sídlíme v Brně

Kopečná 980/43

Brno

602 00

Česká republika

map