Signatures: nástroj pro efektivní správu e-mailových podpisů

S naší aplikací můžete snadno spravovat e-mailové podpisy na jednom místě.

Šipka FlowUp na pozadí barvy naší značkyFlowUpSpecialisté na cloudová řešení

main picture

Sníte o vizuálně jednotných a vždy aktuálních e-mailových podpisech? Rádi byste do nich jednoduše a hromadně umisťovali měřitelná marketingová sdělení své firmy? A co byste řekli na správu podpisů všech svých zaměstnanců z jednoho místa a na pár kliknutí

To vše a ještě více je teď možné díky Signatures!

Co je Signatures? 

Signatures je webová aplikace pro jednotný a efektivní management firemních e-mailových podpisů v Google Workspace. V praxi to vypadá tak, že administrátor vytváří a vkládá šablony podpisů do Template Manageru, kde má možnost kdykoliv měnit jejich podobu a připojovat a odebírat sdělení. 

V momentě, kdy je admin s výslednou podobou podpisu spokojen a chce jej použít, klikne na tlačítko pro jeho odeslání do všech gmailových účtů spadajících pod daný Google Workspace. Každý zaměstnanec tak nalezne personalizovaný podpis v příslušné sekci v nastavení Gmailu a má možnost jej okamžitě použít. 

Co všechno Signatures umožňuje?

  • jednoduše vytvářet a vkládat podpisové šablony

  • zobrazovat real-time náhled při vytváření podpisu

  • editovat již existující podpisové šablony

  • aplikovat změny na podpisy všech zaměstnanců hromadně a z jednoho místa

  • využívat proměnné, díky kterým se podpis každého zaměstnance automaticky vygeneruje z údajů dostupných v Google Workspace

  • zajistit vizuální jednotu podpisů a podporovat tak váš brand

  • jednoduše doplňovat e-mailové podpisy o aktuální marketingová sdělení

  • vkládat odkazy a prokliky např. na nový článek nebo newsletter

  • propojit podpisy s Google Analytics pro měření efektivity e-mail marketingu (např. měření čtenosti e-mailů)

Díky Signatures už nebudete muset žádat každého ze svých zaměstnanců o změnu e-mailového podpisu. Prostě jej změníte - jednorázově a během několika kliknutí. To, co bylo dříve prakticky neproveditelné, je tak nyní pohádkově snadné. 

Aplikace Signatures pro G Suite v akci
Aplikace Signatures pro G Suite v akci

Máte Google Workspace? A můžeme ho vidět?

Zřiďte si jej pod námi a Signatures dostanete zdarma

Bonus na závěr - ti z vás, kdo jsou nebo se stanou našimi klienty Google Workspace, od nás obdrží Signatures v plné palbě zcela zdarma. Že už Google Workspace máte? Nevadí! Stačí přejít pod flowup coby jeho oficiálního zprostředkovatele. Nebude vás to stát ani korunu navíc, a ještě od nás jako bonus obdržíte nástroj Signatures, naši technickou podporu a především nás 😇 jako své business partnery pro dlouhodobou a férovou spolupráci. A to už se podle nás vyplatí! 

Vyzkoušejte Signatures na 2 měsíce ZDARMA!

Rádi byste Signatures nejprve vyzkoušeli? Není problém! Stačí kliknout na tlačítko níže, vyplnit své kontaktní údaje a my se vám obratem ozveme nazpět!

Kontaktovat nás můžete také na hello@flowup.cz, anebo si vyberte tu podle vás nejsympatičtejší osobu v sekci Kontakty a volejte a pište.

Těšíme se na vaše zprávy! 

A nakonec naše video demo ↓ 

Jsme na stejné vlně?

Kontaktujte nás

hello@flowup.cz

Kontaktujte nás prostřednictvím tohoto formuláře a my vám odpovíme e‑mailem, co nejdříve to půjde. Pokud nám ve zprávě zanecháte také své číslo, zavoláme vám. Těšíme se na vaše zprávy!

Sídlíme v Brně

Kopečná 980/43

Brno

602 00

Česká republika

map